Ramazan  “Bir Olmak” Demek

Ramazan  “Bir Olmak” Demek

Ramazan  “Bir Olmak” Demek

Mamaklılar, Mamak Belediyesi’nin 8 bin kişilik iftar programında buluştu.

Birlik ve beraberlik ayı, paylaşma ayı Ramazan-ı Şerif’te Mamak Belediyesi Mamaklıları iftar yemeğinde buluşturdu. Mamak Belediyesi hizmet binası önünde Mamak Caddesi üzerinde kurulan 8 bin kişilik iftar sofrasında Mamaklılar, oruçlarını dualarla açtı. Eller semaya birlik ve beraberlik temennisi ile açıldı. Ramazan sevincinin dolu dolu yaşandığı iftar akşamında Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ile beraber ilçe protokolü de hazır bulundu. Başkan Murat Köse, iftara katılan vatandaşlarla tek tek ilgilendi.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Mamak Belediye Başkanı olarak görev süremi tamamlıyorum. Mamak’ta görev yaptığımız her an benim için çok değerli ve unutulmaz anlarla dolu bir süreçti. Aziz Mamaklı hemşehrilerime belediye başkanı olarak hizmet etmek büyük bir onur, büyük bir şeref, büyük bir mutluluktu benim için. Bize Mamak Belediye Başkanı ünvanını veren Kıymetli Cumhubaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve belediye başkanı olarak hizmet ettiğim Mamaklı hemşehrilerimize ömür boyu minnettar kalacağımı ifade etmek istiyorum. Biz her zaman milletimizin emrindeyiz” dedi. Mamaklıların Ramazan-ı Şeriflerini kutlayan Başkan Murat Köse, “Rabbim Bayrama da ulaştırsın” diyerek sözlerini bitirdi.
Ankara,Mamak Belediyesi
belediye365.com

Anahtar Kelimeler: ramazan  “bir olmak” demek
Tarih: 29.03.2024 12:32
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.6 ° / 18.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.